18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Hvem? Hvad? Hvorfor?

1 – 10.000 ansatte

Et enmandsbureau … og en masse freelancere

 

Langt hen af vejen passer hatten på mit str. 61 hoved. Jeg er både kreativ, projektstyrende og udførende. Skal designet løftes flere takker, eller skal der f.eks. laves en tegning, kaldes nogle tungere profiler fra netværket ind.

 

Det at kende og have hænderne nede i dejen, hvad enten det er ideoplæg,strategi, kreativitet eller “bare” klargøring til tryk. Gør at jeg kan spare min kunder for mange penge ved at undgå dyre faldgruber.

En del af pakken er at rådgive og anvise løsninger. Det er måske ikke altid smart at tage den billigste løsning (eller billigst for den sags skyld) Eksempelvis anbefaler jeg altid nogle trykkerier/samarbejdspartnere man kan stole på laver den rigtige kvalitet. Samtidig går handlen med eksempelvis trykkeriet direkte mellem dette og kunderne for at spare omkostninger ….for kunderne.

 

Kort sagt er jeg jeres lille outsource’ede marketingafdeling – uden de faste omkostninger til f.eks. drift, løn, ferier med mere. Lidt dyrer timer – men en stor besparelse på den lidt længere bane.

 

Tøv ikke med at få en uforpligende snak enten via kontaktformularen eller et ring på 22 79 6152.