21594
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21594,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Volvox

Flere af mine kunder arbejder med økologi eller det der kommer tættest på. Tankegange som ligger mit hjerte nært – hvilket ikke gør det mindre sjovt at arbejde med. Der er nok en gammel hippie i mig (selvom jeg er født midt i perioden hvor de blomstrede)

Volvox er lermaing og lerpuds – back to the lerklinede hytter, men på en moderigtig og moderne måde. Det er ikke lykkedes at finde tal for hvor meget af mikroplast forureningen der skyldes plastmaling. Men det er helt klart en af grundene til at det er fundet i selv fjerne bjergegne. Derfor er det vigtigt at vise lerbaseret mailng er akkurat lige så nemt at arbejde med og ligeså holdbart. Det vil sige en blanding af traditionel design omkring maling-marketing + eksklusivitet og bæredygtighed.

Opgaven er leveret som “delvis selvbyg” – hvilket vil sige kunden selv overtager påfyldning af indhold og vedligehold af hjemmesiden.

 

VIDEO PRODUKTION

Når man arbejder med iværksættere er penge en markant faktor … Derfor er videoen også lave som absolut lavbudget og med håndholdt Samsung mobil.

Denne er dog lavet med professionelt speak og redigering.

Date

december 17, 2019

Category

Designlinie, Foto, Grafisk Design, Illustration, PhotoShop, WEB