165
post-template-default,single,single-post,postid-165,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Velkommen til…

Velkommen til den nye hjemmeside … Der er lige lidt arbejde endnu inden vi kan klappe os selv på skulderen. Det håber vi selvfølgelig at I har tålmodighed til at vente på. Men kundernes opgaver går frem for alt!

SVINTHs er et alternativ til en inhouse reklameafdeling – noget som mange små og mellemstore virksomheder slet ikke har. Og hvor det slet ikke giver mening økonomisk eller står mål med personaleadministrationen, som følger med et sådant set-up. SVINTHs består i den mest simple form af een mand! Nogle opgaver kan løses af den ene mand som har en bred og årelang erfaring indenfor alle grene af branchen. Men ved større opgaver eller meget specialicerede områder samles et “taskforce” – et imidlertidigt reklamebureau med de nødvendige profiler til at løse opgaven. Disse profiler er hver især tunge på deres område – en del af et meget professionelt og engageret netværk.

 

Mange tror at det er dyrt at hyre freelance specialister – faktisk er det nemt at påvise en besparelse både økonomisk og administrationsmæssigt. Selv på den lidt kortere bane!

Ved at lægge opgaver ud af huset vil selv små og mellemstore virksomheder – ikke mindst iværksættere – få frigivet tid til at koncentrere sig om eksempelvis udvikling af nye produkter, som måske er kernekompetancen og noget som altid vil give en bedre bundlinie end områder, hvor man skal bruge unødige kræfter på at arbejde med noget som netop ikke ligger lige tilhæjre ben. Og med et professionelt marketingset-up vil man ramme plet i første hug …ikke forsøge sig frem.

Indenfor overskuelig tid vil du kunne læse mere om SVINTHs og det vi kan tilbyde dit firma for at lette hverdagen og omkostningerne.